PROJEKTNA NASTAVA: Tema – hrana

Kao i prošle školske godine, Špogi je opet organizirao projektnu nastavu na razini cijele škole, što znači da u njoj sudjeluju svi profesori u ulozi mentora, kao i učenici koji uz njihovu pomoć omogućuju da cijeli projekt oživi. Prošle školske godine tema projekta bila je Olimpijske igre, a ove godine ona je hrana.

20130224-184717.jpg

Učenici škole slučajnim odabirom podijeljeni su u skupine i svi imaju nekakav zadatak; okusi i mirisi Europe, dodatci prehrani u vrhunskom sportu, važnost vode u prehrani, kultura hrane i mnoge druge. Tijekom školske godine učenici uz pomoć profesora, mentora izvršavaju zadatke koji bi po planu trebali biti predstavljeni od 10. do 12. travnja.

Jedna od grupa projekta je promidžbena grupa koja funkcionira na način da će joj ostale grupe dostaviti tablice s podatcima odnosno potrebama za svoje zadatke (uredski pribor, hrana), a sudionici promidžbene grupe će na temelju njih osmisliti kako doći do tih sredstava.

Promidžbena grupa je u procesu skupljanja materijala potrebnih za rad ostalih grupa te je svaka pomoć dobro došla, u komentaru članka možete nam napisati svoje ideje kako bi mogli doći do potrebnih materijala ili nam možda preporučiti nekoga tko bi nam mogao pomoći.

20130224-184725.jpg

Piše: Anamari Kožul

Foto: web preglednik

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.