DOJDI OSMAŠ – Špogi oduševio osmaše

Tradicionalna manifestacija “Dojdi osmaš, Zagreb te zove“ već se četrnaesti put zaredom održala u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Ovogodišnja manifestacija održala se na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Park Zrinjevac) u petak, 12. svibnja, u trajanju od 10 do 16 sati. Učenici osmih razreda mogli su se upoznati s brojnim gimnazijskim, strukovnim i umjetničkim programima zagrebačkih srednjih škola. Posjetitelji su tijekom razgledavanja štandova mogli uživati i u prigodnom umjetničkom programu, odnosno glazbeno-scenskim nastupima zagrebačkih srednjoškolaca.

Ove godine sudjelovalo je čak 79 zagrebačkih srednjih škola koje su na razne načine pokušale privuči radoznale osmaše. Naravno, među njima svoj prostor našla je i Športska gimnazija koja je privukla puno mladih sportaša. Najčešće postavljena pitanja bila su o samom upisu u školu, odnosno zadovoljavajućem bodovnom pragu. Učenici su se raspitivali o brojnim mogućnostima koje naša škola pruža, ali i o sportašima koji su istu već završili. Posjetitelji su bili jako zainteresirani za upis, ali i pozitivno iznenađeni odgovorima koje su im dali sami profesori ili učenici Športske gimnazije.

Napisala i snimila: Mia Ivanković

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.