PROMOCIJA – Dan školskog sporta

Hrvatski školski sportski savez organizirao je u četvrtak 28. rujna 2017. manifestaciju povodom obilježavanja Dana školskog sporta. Manifestacija se održala u sklopu Europskog tjedna sporta (EWOS) u Areni Zagreb s početkom u 13h.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

Na Danu školskog sporta sudjelovalo je više od 3000 učenika iz cijele Hrvatske koji su imali priliku pokazati svoje vještine. Jedan od ciljeva bio je promovirati program Univerzalne sportske škole i najnoviji program – Vježbaonicu. Isto tako, natjecanja i borbe za medalju sastavni su dio svakog sporta, ali u fokusu ove manifestacije bilo je isključivo uživanje u sportu i druženju. Cilj je da što više učenika i djece vježba te da se u smjere na pravi put.

Događaj će uveličati svojim dolaskom premijer Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, državna tajnica Središnjeg državnog ureda za Šport Janica Kostelić, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić te mnogi drugi poznati hrvatski sportaši. Na ovu manifestaciju špogijevce su  vodili profesori Danko Brajdić i Davor Sitar.

NAPISALA: Tamara Tkalčević
FOTO: Lea Marija Pavlić, web

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.