PRVENSTVO GRADA ZAGREBA – ODBOJKA (m) i (ž): Potpuna dominacija ŠPOGIJA i još dva zlata za naše

Prvenstvo Grada Zagreba u školskom sportu održalo se 28. ožujka u SD Dubrava, a naše su odbojkašice i odbojkaši, pod vodstvom profesora Saše Ivaniševića, potpunom dominacijom pomeli konkurenciju.

WhatsApp Image 2018-03-29 at 11.31.28.jpeg

Naše su cure pobjedom 2:0 nad 15. gimnazijom osigurale državnu završnicu u Poreču u sljedećem sastavu: Karla Milinković (kapetan), Lara Štimac, Nika Jularić , Marija Pavić, Božana Butigan, Petra Kovač, Karla Antunović, Katarina Pavičić, Ana Ištuk, Lucia Mrše, Magdalena Šilić, Ana Matić i Bruna Labrović. Kroz smirenu i kontroliranu utakmicu djevojke su na kraju slavile s 25:10 i 25:12.

Dečki su, također laganom pobjedom, od 2:0 u setovima nad gimnazijom Tituša Brezovačkog osigurali Poreč, a njihov sastav izgledao je ovako: Gabrijel Ivančić (kapetan), Petar Jurić, Tino Hanžić, Maks Škada, Tin Straža, Tino Busak Vidaković, Borna Kljajić, Drago Tolić, Petar Jazvić i Jakov Šuler. Dečki su kontrolirali utakmicu od prvog poena i na kraju završili rezultatom 25:14 i 25:19.

Sada slijedi Državno prvenstvo u Poreču pa počinju pripreme za najvažniji izazov u sezoni.

 

Pročitajte što su nam nakon utakmice rekli kapetani ženske (Karla Milinković) i muške (Gabrijel Ivančić) selekcije.

Kakva je bila utakmica, jeste li zadovoljni rezultatom?

[Karla]: Utakmica je bila odlična, mislim da smo ovim rezultatom pokazale našu dominaciju. Jako smo zadovoljne, mislimo da je to realan rezultat jer je utakmica bila jednostrana, dominanta.

[Gabrijel]: Zadovoljni smo rezultatom, nismo odigrali sto posto, ali smo znali da smo favoriti i smatram da mso očekivano prošli u Poreč na Državno prvenstvo.

Koji su vaši daljnji planovi i što očekujete od Državnog prvenstva?

[Karla]: Očekujemo puno od Državnog jer imamo želju obraniti prošlogodišnji naslov. Daljnji su nam planovi pripremni treninzi prije Državnog zbog odsutnosti par bitnih prvotimaca.

[Gabrijel]: Nažalost tri naša najvažnija igrača –  Tino Hanžić, Petar Jurić i ja – ne idemo na državnu završnicu jer smo s reprezentacijom na kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u Ukrajini, ali nadamo se da će dečki dati sve od sebe i možda doći do medalje.

Koga biste u ekipi posebno istaknuli?

[Karla]: Mislim da je Božana jučer definitivno zasjala, što dokazuje i nagrada za najbolju igračicu, iako ne bi htjela nikoga posebno izdvajati jer smo ekipa i sve smo jednako zaslužne za ovaj uspjeh.

[Gabrijel]: Danas se Petar Jurić istaknuo kao odlična karika, makar je jedan servis pogodio ispod mreže, ali nema veze, zaboravit ćemo to.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

 

Razgovarao i fotografirao: Borna Markušić

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.