Tišina na sedmercu, izložba

U četvrtak, 1. prosinca 2022., u našoj školi je otvorena izložba “Tišina na sedmercu”. Ovu izložbu organizirao je Hrvatski športski muzej u suradnji s Hrvatskim sportskim savezom gluhih, a fokus izložbe je na našoj zlatnoj rukometnoj reprezentaciji gluhih.

Program večeri vodio je učenik 3.c razreda, Tomo Klabučar, a ritam večeri dali su nam članovi naše školske plesne grupe, Noa Hanić, Hana Grahovac, Paula Mladić i Hana Sorić te državni prvaci u akrobatskom rock n’ roll-u Grga Miletić i Maja Božić. Na otvaranje izložbe došao je tajnik Hrvatskog športskog muzeja, gospodin Andrej Krbec, gospodin Kristijan Živković te drugi članovi Hrvatske rukometne reprezentacije gluhih, gospodin Marijo Lušić, počasni predsjednik Hrvatskog sportskog saveza gluhih, autorica izložbe Martina Vargek te mnogi drugi. Svi su oni izrazili duboku zahvalnost i zadovoljstvo što je ova izložba postavljena baš kod nas, u Špogiju, a izložbu je otvorio naš ravnatelj, gospodin Stipe Perišić.

Zahvalni smo i mi što imamu tu čast da se ova izložba nalazi baš na hodnicima naše škole i nadamo se da ćete nas i Vi posjetiti da pogledate ovu izložbu.

Napisao: Tomo Klabučar

Foto: Špogi novosti

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.